Fodbold

Fodbold

Kære forældre

Velkommen til fodbold i Ørestad IF, hvor udgangspunktet er en positiv oplevelse med fodbold og ikke mindst leg med bold for de mindste.

Det naturlige fokus for børn, der spiller fodbold i Ørestad IF, er de sociale rammer og relationer, der opstår i forlængelse af fodbolden og legen pa vores bane i Byparken i Ørestad City samt indendørs på Ørestad Skole om vinteren.

Som forældre kan du forvente, at Ørestad IF’s frivillige trænere byder dig og dit barn velkommen med svar påjeres spørgsmål. Den primære kommunikation har du med dit barns træner.

Samtidig vil du opleve, at vi som klub ogsåhar forventninger til dig som forældre, eksempelvis i forhold til deltagelse i klubbens arrangementer, give en hjælpende hånd påtræningsbanen, kørsel til stævner o. lign. Vi er en forening, hvor vi hjælpes ad.

Vi anbefaler altid, at man prøvetræner en gang eller to, før man melder sit barn til et hold.

Når man har besluttet sig for at gå til fodbold, så tilmelder man sig via klubmodul og du får et forældrebrev fra din træner eller styregruppen, hvor der står mere om os. Hvis du mod forventning ikke modtager eller har modtaget et forældrebrev (som vi beder alle forældre om at læse), så kan du kontakte styregruppen og modtage det via mail.

Kontakt os her for forældrebrev eller andre spørgsmål