For børn i skolealderen (1.-8. kl)

Alle hold er for både drenge og piger, og alle kan være med, også selvom man ikke har gået til springgymnastik før.

Ulvetimen for de 5-7 årige med forældre

Mandag 17.30-18.30 Ørestad skole – Trænere: Ólöf & Marianne

Kom og vær med hvis du vil prøve at opleve ulvetimen fra 17.30-18.30 på en ny måde. Dette hold er for 5-7-årige børn med forældre, hvor der er fokus på samvær og bevægelse. Vi laver lege og samarbejdsøvelser i gymnastik, akrobatik, kamplege, boldlege, yoga og afspænding – en time med masser af sjov, nærvær og hygge. Både børn og forældre er omklædte og aktive og får sved på panden. Vi hjælper hinanden med at sætte redskabsbaner op.

Familiehold (5+ år) – familieleg og gymnastik

Lørdag kl 10-11 Ørestad Skole – Trænere: Line

Dette er holdet, for familien som gerne vil have en sjov og fysisk udfordrende time sammen. Vi skal lave styrke, motorik, balance, konditionstræning og så skal vi udfordre de små grå. Vi spiller stikbold, hopper i trampolin, spiller løbe-billedlotteri, lave yoga, kaster med snebolde osv. Vi forventer at alle møder omklædt. Vi glæder til leg og sjov med jer.

Spring 0.-1 kl

Torsdage kl 18-19 Kalvebod Fælled Skole – Trænere: Dyveke & Anna

På spring 0.-1. klasse skal vi lege, lave forøvelser til spring, slå kolbøtter og vejrmøller, øve vores styrke og balance, rytme og kondition. Vi varmer op i en samlet gruppe og træner derefter på stationer. Til sidst samles vi i den store gruppe hvor vi køler ned i form af udstrækning, yoga og/eller meditation.

Spring 1.-2 kl

Mandag 18.30-19.30 Ørestad skole – Træner: Ólöf

På spring 1.-2. klasse skal vi springe meget, øve vores styrke og balance, rytme og kondition. Vi varmer op i en samlet gruppe og træner derefter på stationer. Til sidst samles vi i den store gruppe hvor vi køler ned i form af udstrækning, yoga og/eller meditation.

Spring 1.-3 kl

Lørdage 11.-12.30 Ørestad skole – Trænere: Line, Malou & Trine

På spring 1.-3. klasse skal vi springe meget, øve vores styrke og balance, rytme og kondition. Vi varmer op i en samlet gruppe og træner derefter på stationer. Til sidst samles vi i den store gruppe hvor vi køler ned i form af udstrækning, yoga og/eller meditation. Bemærk holdet er 1,5 time.

Spring 2.-3 kl

Onsdag 17.30-18.30 Ørestad skole – Trænere: Ella & Frida

Holdet er for både drenge og piger, og alle kan være med, også selvom man ikke har gået til springgymnastik før. Vi varmer op hver gang og træner derefter grundtræning til de forskellige spring: vejrmøller, flikflak, kraftspring, saltoer osv. på redskaberne. Derudover træner vi også en serie til vores opvisning i foråret. Træningen vil så vidt muligt blive tilrettelagt, så alle gymnaster bliver udfordret på deres eget niveau.

Spring 4.-5 kl

Tirsdag 18:30 – 20:30 Ørestad skole – Trænere: Ella & Frida

Holdet er for både drenge og piger, og alle kan være med, også selvom man ikke har gået til springgymnastik før. Vi varmer op hver gang og træner derefter grundtræning til de forskellige spring: vejrmøller, flikflak, kraftspring, saltoer osv. på redskaberne. Derudover træner vi også en serie til vores opvisning i foråret. Træningen vil så vidt muligt blive tilrettelagt, så alle gymnaster bliver udfordret på deres eget niveau. Til foråret deltager vi udover vores egen opvisning også i DGI’s forårsstævne. Prisen for holdet inkluderer til et helt sæt opvisningstøj/dragt og ikke “kun” en t-shirt

Spring 6.-8 kl

Onsdag 18:30 – 20:30 Ørestad skole – Trænere: Ella & Frida

Holdet er både for drenge og piger, og alle kan være med, også selvom man ikke har gået til springgymnastik før. Vi varmer op hver gang og træner derefter grundtræning til de forskellige spring: vejrmøller, araberspring, flikflak, kraftspring, saltoer osv. på redskaberne. Derudover træner vi også en serie til vores opvisning i foråret. Træningen vil så vidt muligt blive tilrettelagt, så alle gymnaster bliver udfordret på deres eget niveau. Til foråret deltager vi udover vores egen opvisning også i DGI’s forårsstævne. Prisen for holdet inkluderer til et helt sæt opvisningstøj/dragt og ikke “kun” en t-shirt

Valfgri rytmetræning, 6.-8. kl opvisningshold

Tirsdag 17.30-18.30 Ørestad skole – Trænere: Ella & Frida

Man kan kun tilmelde sig dette hold med valgfri ekstra rytmetræning, hvis man også er tilmeldt hovedholdet 6.-8. klasse opvisningshold. Dette hold er derfor for de gymnaster, som gerne vil træne en ekstra gang om ugen, og som gerne vil have ekstra rytmetræning