Håndbold

Trille Trolle for 2-5 årige (Trænere: Páll & Karsten)
Trille Trolle er håndbold er for de allermindste, hvor forældre/bedsteforældre er med børnene på gulvet. Her øver vi motorik og leg med bold. Vi løber på forhindringsbaner, skyder på mål, lærer at drible og kaste. Der er stor plads til sjov og hygge med de andre børn og forældre. Her kan alle være med.

U8 for 5-8 årige (Træner: Páll)
I U8 lærer vi at skyde på mål, kaste og gribe. Vi laver gribeøvelser, dribleøvelser og bevægelsesøvelser(lege).  Vi lægger stor vægt på at tilrettelægge træningen sådan, at alle kan være med. På U8 leger Totalhåndbold. Børnehåndbold skal handle om begejstring, nysgerrighed og bevægelsesglæde, deres lyst til at tage initiativ, til at gøre sig umage og til lære noget – og dét er netop udgangspunktet for Totalhåndbold.

Spillet er for de fem- til otteårige, der bare elsker at få en bold mellem hænderne og spæne rundt på banen. Og det foregår på deres præmisser.

Totalhåndbold spilles på almindelige U6- og U8-håndboldbaner med en bold af skum eller andet blødt materiale. Der er ingen faste regler i Totalhåndbold, men derimod en række retningslinjer, som spillederen guider og dømmer spillerne ud fra.
På den måde bliver alle en del af spillet. Spillet bliver jævnbyrdigt, og alle har det sjovt. For i Totalhåndbold er den gode kamp langt vigtigere end resultatet.

Vi lægger vægt på at komme til stævner minimum 3 gange per halve år.

U10 for børn fra 8 år (Træner: Emma)
I U10 bygger vi videre på de øvelser vi laver i U8. En varieret, udviklende og motiverende træning for U-10-spillere rummer elementer fra følgende fem hovedtemaer: Forsvar, Angreb, Teknisk træning, spil og dueller og fysisk træning.
Vi øver skud på mål, træner afleveringer, laver stafetter med- og uden bold. Vi lægger stor vægt på en varieret træning og at alle føler sig velkommen.
Vi lægger vægt på at komme til stævner minimum 3 gange per halve år.

Boldspil for voksne (Tirsdag) (Træner: Jacob)
Et boldspilhold hvor vi har det sjovt samen. Her bliver der spillet bl.a. basketball, hockey, fodbold, badminton og håndbold. Her der ingen aldersgrænse og både mænd og kvinder er velkomne.

Styregruppen består af:
Páll Horn, Formand
Rikke Overby, Kasserer
Ditte Lykke Hansen
Rasmus Dyhrberg
Tom Jensen (DHF)

For nærmere informationer kontakt: 

For tilmeldning til de forskellige hold Klik her