For de mindste (1-6 år) + familiehold

Alle hold er med aktive forældre

Familieidræt – leg og bevægelse (1-4 år)

Søndag kl 10-11, Ørestad skole: Trænere: Chanette, Maj & Christine

På dette hold er der fokus på leg og bevægelse, hvor forældre og børn kan få rørt kroppen og få en sjov gymnastiktime sammen. Der er netop mulighed for, at også søskende kan gå sammen. I den første del af timen vil vi få varmet kroppen godt igennem og lege forskellige idrætslege. Vi bevæger os til musik med dans, hop og til remser som fx “”Høj som et hus”” og bevægelseslege som fx fangelege og “”Bjørnen sover”” under faldskærm. Vi drejer, vi svajer, vi bruger vores krop som en snurretop og til et kæmpe hop! Anden del vil der være rig mulighed for bevægelse på banerne som Airtrack, kravle i ribber, gynge i torvene og stå på hovedet og meget mere. Kort sagt der er plads at boltre sig på. Vi skal sammen have en aktiv time både med fuld fart på og mere roligt tempo som fx yogalege, hvor vi kan stå, kravle og strække vores kroppe som en løve og give hinanden pizzamassage. Medbring gymnastiktøj, gymnastiksko / bare tæer og godt humør 🙂 Vi glæder os helt vildt til FamilieIdræt 2019

Hoppelopperne (3-4 år)

Lørdag kl 10-11, Kalvebod Fælled skole – Trænere: Julie & Michelle

Velkommen til Hoppe Lopperne! Dette hold er for 3-4 årige børn der er vilde med leg og bevægelse, og som har lyst til at blive udfordret og udviklet. Hoppe Lopperne er et hold hvor vi kommer til at lege, lave redskabsbaner, forøvelser til gymnastiske øvelser, styrke kroppen, krydret med lidt dans og rytme. Vi ligger stor vægt på forældrenes deltagelse og opbakning under timerne, så se også dette som en rigtig sund og sjov måde at være sammen med dit barn på.

Krutuglerne (5-6 år)

Torsdage kl 17 – 18 Kalvebod Fælled skole – Trænere: Dyveke & Anna

(beskrivelse mangler)

 

Familiehold (5+ år) – familieleg og gymnastik

Lørdag kl 10-11 Ørestad Skole – Trænere: Line

Dette er holdet, for familien som gerne vil have en sjov og fysisk udfordrende time sammen. Vi skal lave styrke, motorik, balance, konditionstræning og så skal vi udfordre de små grå. Vi spiller stikbold, hopper i trampolin, spiller løbe-billedlotteri, lave yoga, kaster med snebolde osv. Vi forventer at alle møder omklædt. Vi glæder til leg og sjov med jer.

Ulveholdet (5-7 år m/forældre)

Mandag kl 17:30-18:30 Ørestad Skole – Trænere: Ólöf og Marianne

Kom og vær med hvis du vil prøve at opleve ulvetimen fra 17.30-18.30 på en ny måde. Dette hold er for 5-7-årige børn med forældre, hvor der er fokus på samvær og bevægelse. Vi laver lege og samarbejdsøvelser i gymnastik, akrobatik, kamplege, boldlege, yoga og afspænding – en time med masser af sjov, nærvær og hygge. Både børn og forældre er omklædte og aktive og får sved på panden. Vi hjælper hinanden med at sætte redskabsbaner op.