Info om tilmeldning til gymnastiksæsonen 19/20

Førtilmelding for eksisterende medlemmer åbner for 29. august kl 20

  1. Tjek før tilmeldingstidspunktet, at I kan huske brugernavn og password til jeres profil (jeres børns profiler, hvis det er jeres børn, der skal tilmeldes). Det er vigtigt, at I benytter samme profil som sidste sæson (så systemet kan genkende jer).
  2. På tilmeldingsdagen den 29. august kl. 20.00 modtager I et link pr. mail, som I skal benytte for at tilmelde jer. Linket sendes til alle på samme tid. Linket sendes fra samme mailadresse, som denne mail. Husk at tjekke junkfilteret.
  3. Før du modtager linket, kan du logge ind på Klubmodul (http://orestadifgymnastik.klub-modul.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=1&AliasPageName=default.aspx). Derefter logger du på din/dit barns profil (øverst til højre via ikonet med pilen). Dette kan du gøre kort før kl. 20.00, så du er logget ind, når du modtager linket. Du kan også vente med at logge ind, til du har modtaget linket.
  4. Du trykker nu på linket i mailen, hvorefter alle holdene kommer frem. Tryk på det hold, som du gerne vil tilmelde ved at trykke på prisen for holdet og følge anvisningerne. (Det er vigtigt, at du ikke trykker på menupunkterne i venstre side eller øverst, efter at du har trykket på linket, da du så kommer væk fra førtilmeldingslinket. Hvis du kommer til det, skal du trykke på linket fra mailen igen.) Hvis du skal tilmelde flere fra familien (som alle var medlemmer sidste sæson), så husk at logge ud af den ene profil og ind på den næste profil, hvorefter du kan trykke på linket igen. Førtilmeldingslinket er aktivt indtil fredag den 30. august kl. 19.00.
  5. Bemærk at man kun kan betale med visakort/dankort – man kan ikke betale med mastercard, visa-elektron m.v.
  6. Du må ikke sende linket videre eller benytte linket til at tilmelde andre, som ikke var medlem sidste sæson, herunder søskende som ikke var medlem. Vi kan se på tilmeldingerne, hvis dette sker. Hvis der sker tilmelding via linket af en profil, som ikke var medlem sidste sæson, afmelder vi denne profil af holdet igen.

Fredag den 30. august kl 20:00 åbner tilmeldning op for alle

  • Hvis du ikke allerede har en profil, kan det godt betale sig at oprette en inden tilmeldningen åbner. Det kan du gøre på: https://orestadifgymnastik.klub-modul.dk
  • Bemærk at man kun kan betale med visakort/dankort – man kan ikke betale med mastercard, visa-elektron m.v.