Er du klar til Ørestad Idrætsfestival?

Ørestad Idrætsfestival 2014
Kom med til en weekend fuld af oplevelser for hele familien, lørdag 31. maj i Byparken og søndag 1. juni på Plug N Play. Hele programmet kan du finde her, læg mærke til at nogle events kræver tilmelding.

Ørestad IFs afdelinger er selvfølgelig en stor del af festivalen. Løbeafdelingen står for Ørestad Le Mans motionsløb – hvor langt kan du løbe på 45 minutter?

Fodboldafdelingen står for Ørestad Cup – hvem skal kalde sig Ørestads bedste fodboldhold 2014?

Gymnastik inviterer til træning i Byparken – kom og prøv redskaberne og mød nogle af vores gymnastikbørn.

Udover det er der bl.a. Børne Centimeter Maraton med Rasmus Klump, motionscykelløbet ”Øen Rundt”, kajakpolo, balletworkshop, DM i inline speedskating og en stor sommerfest både i Ørestad Bypark og på aktivitetsanlægget Plug N Play.

Husk at tilmelde dig løb og cykling! Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding. Det gælder motionscykelløbet ”Øen Rundt”, Ørestad Le Mans Motionsløb, Ørestad Cykelløbet, Ørestad stafetten på rulleskøjter, fodboldturneringen Ørestad Cup og Børne Centimeter Maraton med Rasmus Klump. Tilmelding kan ske online på hjemmesiden, eller ved indregistrering i Field’s lørdag 31. maj fra kl. 11.30. Nogle aktiviteter kræver betaling. Betaling for aktiviteter går direkte til administrationen i de foreninger, som afholder aktiviteterne.

oerestadidraetsfestival.dk findes bl.a. tilmeldingsformularer, info omkring bilparkering og kontaktinformationer for de enkelte aktiviteter – og en masse stemningsbilleder fra sidste års festival. For yderligere information, kontakt venligst Janus Bengtsson på tlf. 21 68 65 28.

Ørestad Idrætsfestival blev etableret i 2013 og løb af stablen med stor succes allerede det første år! Festivalen er etableret i samarbejde med By & Havn, men kører nu som selvstændigt event og hører under Ørestad Idrætsforening. Formålet med festivalen er at styrke de lokale idrætsforeninger og idrætsnetværk, samt at skabe en platform i form af en ny tilbagevendende begivenhed, hvor disse kan mødes og markedsføre idrætsfællesskaber i Ørestad.

Ørestad Idrætsfestival er støttet af Amager Vest Lokaludvalg, By & Havn, Ørestad IF, Børneulykkesfonden, DBU København og Grundejerforeningerne Ørestad City & Ørestad Syd.