Generalforsamling i Ørestad IF torsdag 15. september kl. 19.00-20.30

Afholdes i Horisontens fælleslokalet , C.F. Møllers Allé 16.

Vil du være med i ØIF’s bestyrelse?
Ørestad IF blev oprettet i august 2012 med det formål at fremme idrætslivet i lokalområdet samt skabe aktiviteter, der styrker det sociale fællesskab. I dag har vi fem selvstændige sportsafdelinger med egne styregrupper og en fælles overordnet bestyrelse.

Alle vores fem sportsafdelinger kører rigtig godt og flere afdelinger har lange ventelister til holdene.

Gennem gode frivillige kræfter er foreningen løftet til på fire år at gå fra nul til over 700 medlemmer fordelt på de fem sportsafdelinger og der er lavet et stort politisk arbejde ift. at kæmpe for idrætsfaciliteter til vores nye bydel.

Til vores generalforsamling 15. september søger vi nye kræfter til bestyrelsen, som i fællesskab med sportsafdelingerne skal drive foreningen videre til næste plan. Vi søger en ny formand, hvor fokus især skal være på det interne arbejde i samarbejde med de øvrige afdelingsformænd og den øvrige bestyrelse samt nogle flere menige bestyrelsesmedlemmer. Derudover har vi hyret en ekstern kasserer, så denne tidskrævende post er dækket. Det er muligt at lade sig vælge for enten et år eller to år.

Har du lyst til at være med til at påvirke bestyrelsen og sætte en retning for det fremtidige arbejde i foreningen eller hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for at bidrage til bestyrelsens arbejde, så kontakt bestyrelsesformand, Tine Liingaard på tlf: 41 56 37 08 eller .

Til generalforsamlingen vil der være sandwich, kaffe og børnepasning.

Vi ser frem til at møde dig!

Mvh.
Bestyrelsen i Ørestad IF