Ørestad Idrætsfestival har brug for nogle hænder

Ørestad IdrætsfestivalØrestad IF, spiller en stor rolle under Ørestad Idrætsfestival i weekenden, og vi har brug for lidt hjælp.
Til Ørestad Idrætsfestival skal vi bruge 8 hjælpere til forskellige opgaver. Vi har bl.a. ansvaret for 2 hoppeborge til børnene, hvor vi skal sikre, at det bliver en god oplevelse for børnene. Vi har også en opgave på ØrestadsRingen, som er banen vi bygger rundt om bydelen, hvor vi skal sørge for at vejlede vores naboer om trafikken i Ørestad City, under fx det store cykelløb. Derudover har vi nogle opgaver med at sikre at alle de frivillige har adgang til kaffe og toiletbesøg.

Hvem kan være frivillig hjælper?
Forældre, bedsteforældre, søskende eller hvis du bare er interesseret i hjælpe, bare du  er over 18 år. Du kan også have dine børn med ude på nogle af opgaverne, hvis I på denne måde kan få det til at passe.

Hvornår skal hjælpen bruges?
Ørestad Idrætsfestival afholdes nu på lørdag og vi skal bruge 8 mand på ØrestadsRingen fra kl. 09.00 til 13.30. Så skal vi bruge 3 mand fra kl. 11.00 til 17.00 i Byparken, som skal hjælpe ved bl.a. vores hoppeborg.

Alle får udleveret en en gul festivalvest og der vil være kaffe og mad i løbet af dagen. Desuden så tjener hver frivillig 50 kroner i timen til Ørestad IF.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg gerne vil frivillig hjælper?
Hvis du godt kunne tænke dig at hjælpe bedes du sende en mail til:
Søren D. Hansen, forretningsfører for Ørestad IF på   (mobil: 28 58 18 70).
I mailen bedes du oplyse dit navn, e-mail, mobilnr. samt om hvilket tidspunkt du kan hjælpe.

I kan se mange flere oplysninger om Ørestad Idrætsfestival på www.ørestadidrætsfestival.dk

Rigtig god festival!

Mvh. bestyrelsen, Ørestad IF