Ny styregruppe i fodboldafdelingen

Ny styregruppe i fodboldafdelingen
Der er sammensat en ny styregruppe i fodboldafdelingen i Ørestad IF, som fodboldtrænerne allerede er informeret om. Styregruppen består pt. af fire personer samt assistance fra træner Nikolaj Borge (ansvarlig for holdsport). Fra venstre på billedet er Torben Djurhuus (økonomi-ansvarlig). Ved siden af ham ses Nikolaj Kjærsgaard, som er ansvalig for holdtilmelding og træningstider. Ved siden af Nikolaj ses Morten Lundgren, som er materielansvarlig, og til sidst har vi Mette Christina Nielsen (kommunikationsansvarlig). Torben og Mette deler formandskabet. Det gør de minimum nogle måneder, til de finder ud af, hvordan de ønsker at gøre det fremover.

Vi kunne rigtig godt tænke os en person, som fremadrettet vil være ansvarlig for sponsorater. Det må selvsagt gerne være en person, som har et godt netværk i Ørestad og omegn. I princippet må han/hun selv bestemme, om man vil være en del af styregruppen. Men der vil åbenlyst være fordele ved at deltage på nogle møder.

Vi håber på et rigtig godt samarbejde – både med trænere, bestyrelse og de andre afdelinger. Vi skal gøre vores til at skabe de bedste fodbold-rammer som muligt i vores unikke bydel.

Rigtig godt nytår fra den nye styregruppe