Godt nyt om hallen på skolen

Hallen på Ørestad Skole udbedres allerede omkring efterårsferien – vi starter børneholdene op i hallen umiddelbart derefter.

Vi har fået den positive nyhed, at hallen på skolen bliver udbedret allerede omkring efterårsferien. Vi har på den baggrund besluttet at vente med at starte børneholdene op, til vi kan være i hallen. Opstart for børneholdene bliver derfor umiddelbart efter efterårsferien.

I den noget mindre dramsal har vi ikke adgang til redskaber, ligesom der med de ikke så børnevenlige tider, kun ville kunne oprettes et begrænset antal hold. Når hallen udbedres allerede omkring efterårsferien, synes vi det er bedst at vente, så vi kan starte alle hold op med mulighed for spring og brug af redskaber. Til gengæld forlænger vi så sæsonen med en måned i den anden ende, så vi fortsætter helt til udgangen af maj. På den måde får børnene en næsten lige så lang gymnastiksæson som sidste år.

Vi har en masse spændende hold planlagt til børnene – faktisk hele 11 børnehold – og vi glæder os rigtig meget til at kunne starte dem alle op i hallen. Vi lægger holdene på hjemmesiden i løbet af den næste uge, og så bliver der tilmelding i starten af oktober – så børnene ved, hvad de skal glæde sig til efter efterårsferien!