Gymnastik – datoerne for tilmelding må desværre udskydes

På grund af skader på gulvet i hallen på Ørestad Skole er vi desværre nødt til at vente med at præsentere gymnastikprogrammet for den kommende sæson.

Lige nu er der lagt et midlertidigt gulv oven på det beskadigede gulv, men der er på nuværende tidspunkt ikke klarhed over, hvornår gulvet kan udbedres. Vi er i gang med at afklare med kommunen og skolen, hvordan hallen med det midlertidige gulv kan benyttes i perioden frem til gulvet bliver udbedret.

Vi håber på at få en afklaring snarest muligt, og vi håber på at kunne benytte hallen med det midlertidige gulv indtil gulvet udbedres.

Vi er rigtig kede af denne situation. Vi har lagt meget energi i at kunne tilbyde et rigtig godt gymnastikprogram og finde trænere mv. og vi har glædet os til at kunne indfri endnu flere ønsker til gymnastikaktiviteter i den kommende sæson, hvor det bliver muligt at tilbyde gymnastik til knap 400 medlemmer.

Vi bliver desværre nødt til at udskyde tilmeldingen til den kommende sæsons gymnastikhold indtil vi har mere klarhed over brug af hallen. Vi melder noget ud, så snart der er nyt om tilmeldingsdatoer.

Vi håber på forståelse fra jer, mens vi gør alt hvad vi kan for en hurtig afklaring.

Mvh. bestyrelsen og gymnastikafdelingen