Gymnastik efter sommerferien – vi mangler instruktører og hjælpetrænere

GymnastikDer har været stor efterspørgsel på gymnastikholdene for børn her før sommerferien. Vi vil gerne oprette flere hold efter sommerferien, så vi kan imødekomme den store efterspørgsel. Men vi mangler instruktører og hjælpetrænere!

Du kan i denne pdf læse mere om, hvad vi forventer af en instruktør/hjælpetræner, hvilke hold vi mangler trænere til, hvad du kan få ud af at være træner i Ørestad IF og hvilke forskellige slags instruktør- og hjælpetrænerroller, som vi forestiller os at have.

Vi håber, at dette giver nogen af jer lyst til at hjælpe til i gymnastikafdelingen, så endnu flere af Ørestads børn (og måske også voksne) kan gå til gymnastik.

Hvis du har lyst til at hjælpe, så kontakt afdelingsleder i gymnastik, Lotte på lotte@orestadif.dk eller telefon 24 75 22 91.

Praktiske oplysninger omkring næste sæson
Vi er lige nu ved at planlægge næste sæson, og den endelige planlægning afhænger meget af, om vi kan finde instruktører og hjælpetrænere.

Vi regner med at kunne melde et program ud i løbet af sommerferien. Vi forventer, at tilmelding til holdene vil åbne omkring 20. august. Sæsonen starter 1. september.

Hvis du vil sikre dig at modtage mere information om næste sæson, så snart vi er klar med det, så kan du enten tilmelde din e-mail på “Få updates i indbakken” i højre side her på hjemmesiden, skrive dig selv/dit barn på ventelisten til det aktuelle hold i Klubmodul eller følge med på Facebook.

God sommer til jer alle.

Mvh. gymnastikafdelingen