Gymnastik i den kommende sæson

Ny sæson i gymnastik
Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende gymnastiksæson, der starter til september.

I Ørestad IF har vi den positive udfordring, at fordi vi hele tiden bliver flere medlemmer – både til gymnastik og fodbold – har vi et forstærket behov for haltider på skolen, især børnevenlige haltider. Dette betyder, at vi ikke pt. har børnevenlige haltider nok til at oprette de gymnastikhold, vi gerne vil, samtidig med at fodbolds børnehold kan komme til at spille indendørs til vinter.

Sidste år mistede fodboldafdelingen en masse spillere, fordi der ikke kunne tilbydes børnevenlige indendørstider i de koldeste vintermåneder. Det vil bestyrelsen prøve at afhjælpe denne sæson samtidig med, at der naturligvis skal være mulighed for at oprette alle de gymnastikhold, der er behov for – også på børnevenlige tider. Det er derfor en større matrice, der skal gå op, og bestyrelsen arbejder for forskellige muligheder for at afhjælpe den kommende sæsons behov for haltider. Der arbejdes også på at finde alternative træningslokationer til børnefodbold i den kommende sæson, men den bedste løsning vil være, hvis der blev mulighed for at kunne træne om søndagen på skolen. Der er udsigt til, at der åbnes op for brug af hallen på skolen om søndagen, politisk er der fuld opbakning til det, og bestyrelsen er i dialog med kommunen og skolen om at få åbnet op om søndagen hurtigst muligt, da søndagstiderne vil afhjælpe udfordringerne. Vi håber, at dette lykkes. Lethallen står først klar i efteråret 2015 og kan derfor heller ikke afhjælpe udfordringen den kommende vinter.

Gymnastikprogrammet for den kommende sæson meldes af denne grund først ud om et par uger. Tilmelding forventes at åbne tirsdag 19. august 2014 kl. 20.00 for medlemmer i sidste sæson og onsdag 20. august 2014 kl. 20.00 for nye medlemmer (som ikke var tilmeldt et hold sidste sæson).

Vi kan stadig godt bruge et par instruktører mere, gerne med lidt springerfaring, til vores springhold for skolebørn. Derudover har vi også brug for et par (forældre)hjælpetrænere mere til nogle af holdene. endelig, hvis du er interesseret.

For de voksne kan vi afsløre, at vi forventer både at oprette et styrke/motion/core-hold, et yoga-hold og et pilates-hold, så begynd gerne allerede nu at overveje, om et af disse hold kunne være noget for jer! 🙂

Hvis du vil sikre dig at modtage mere information om programmet for næste sæson, så snart vi er klar med det, så kan du enten tilmelde din e-mail på “Få updates i indbakken” i højre side her på hjemmesiden eller følge med på Facebook.

Fortsat god sommer til jer alle.

Mvh. gymnastikafdelingen