Mere håndbold i maj – både for børn og voksne


Vi har nu officielt afsluttet den første sæson i Ørestad IF Håndboldafdeling. Det har været en god start med masser af nye medlemmer og en flot afslutning med deltagelse i stævne i Bellahøj.

Selvom den officielle træning er afsluttet vil der stadig være mulighed for at komme i hallen i maj måned og spille med børnene. Ligeledes vil der også være et træningstilbud for de voksne.

ÅBEN TRÆNING I MAJ FOR BØRN & VOKSNE:
Vi åbner hallen 3 søndage i maj, hvor børn op til 10 år og voksne (18+) kan bruge lidt energi kombineret med at kaste lidt med en håndbold. Vi afholder det således, at børn op til 10 år evt. med forældre har hallen 1 time til “fri leg”. I skal ikke forvente opsatte aktiviteter eller styring, men har mulighed for selv at sætte forskellige håndboldlege i gang eller blot lade ungerne skyde på mål, vælte kegler eller hvad de nu har lyst til.

Det voksne hold (18+) afholdes med temaet håndboldfitnesssom har en varighed på ca. halvanden time. Træningen styres af Kristian og der er ingen krav til din kondition/form eller dine evner med en håndbold. Det handler blot om lidt sjov og spas for de voksne, og kan bruges som et alternativ til en tur i fitnesscentret. Træningen består af 3×30 min. med fokus på henholdsvis puls, power & play (løb, styrke & spil).

Datoer:
Søndag 8. maj, søndag 22. maj & søndag 29. maj.

Tidspunkt:
Børn op til 10 år: kl. 10.00-11.00
Voksne over 18 år: kl. 10.30-12.00 (starter ude de første 30 min.)

Tilmelding:
Børn op til 10 år: Frit fremmøde og ingen tilmelding.
Voksne over 18 år: Tilmelding sker til Kristian hurtigst muligt og senest fredag 6. maj på  eller SMS til 27 20 55 03. Først til mølle (max. 20 pers. pr. gang).

(Kristian har desværre ikke mulighed for selv at være til stede 22. maj, men er der tilslutning kan I sagtens selv styre slagets gang for håndboldfitness den søndag).

Vi glæder os til forhåbentlig at se rigtig mange af jer igen i løbet af maj eller i hvert fald til den nye sæson. Sidder der en enkelt eller to af jer forældre, som har lyst til at være med på trænerholdet, så har vi rigtig stor brug for det. Vi er pt. kun 2 trænere og har stort behov for flere hænder, så vi kan tage imod flere nye håndboldspillere i de kommende sæsoner. Hvis der er nogen der skulle have lyst eller kender en som har lyst, kan I skrive til os på  eller .

Bedste hilsner,
Morten & Kristian