Infomødet i løbeklubben blev en succes!

LøbeklubbenOver 30 mødte op til velkomstmødet for nye løbere i Ørestad IF’s Løbeklub. Der var både unge og ældre løbere fra 20 år og op til over 60 år. De fleste var mødt op omklædt og klar til leg og løb i Byparken.

Ved mødet præsenterede de 5 løbetrænere sig og fortalte om deres indgangsvinkel til løb.

Jane Ziegler, formand i Løbeklubben, fortalte om fordele ved at løbe i en løbeklub med andre løbere og uddannede trænere samt principperne (intervaller hvor alle kan være med) for Løbeklubbens løbetræning. Der blev også givet praktiske oplysninger om løbetøj, reflekser og hvordan man opfører sig i trafikken når vi er ude at løbe.

Pia Bonde, løbetræner, fortalte om hvor vigtigt det er at træne sin core (muskler omkring mave og ryg) som løber. Coretræning vil indgå som en del af løbetræningen.

Efter mødet var der tid til 30 min. leg og løb i Byparken. Der blev varmet op foran Byens Bogcafé med høje knæløft, hælspark, opvarmning af led og andre øvelser. Der blev også tid til fartleg og social løbetræning, med løb på række og navnetræning. Der er mange navne at huske, så det er bestemt ikke sidste gang vi skal lege den leg. Træningen blev sluttet af med lidt balanceøvelser og selvfølgelig nogle udstrækningøvelser.

Vi siger tak til de fremmødte og glæder os til at byde endnu flere velkommen i fremtiden.