Løb efteråret godt i møde og kom i form med et nyt GoRun! forløb

GoRun!

Mød op mandag 28. september kl. 18.00.

Ørestad Idrætsforening starter et nyt løbehold op.
Træningskonceptet GoRun! strækker sig over 12 uger og henvender sig til begyndere og let øvede løbere, som i slutningen af forløbet vil kunne løbe omkring 5 km i et stræk. GoRun! konceptet er udviklet af Dansk Atletik Forbund som en sjov, motiverende og social måde at træne løb på.v

Vi mødes i Byparken, i Ørestad to gange om ugen – mandage og torsdage kl. 18.00.
Lyder det interessant? Så mød op i løbetøj midt i Byparken, når vi starter op igen mandag 28. september kl. 18.00. Kom gerne i god tid!

Du vil opdage, at det er langt hyggeligere og sjovere at løbe i efterårs- og vintermånederne, når du løber sammen med andre – og når uddannede trænere har planlagt et program for dig. Men sørg alligevel for at klæde dig fornuftigt på til vintervejret og bær reflekser og/eller lysdioder! Så bliver vi set, når vi løber sammen :-)

Vi glæder os til at se dig. Du er velkommen til uforpligtende at træne med nogle gange for at se, om det er noget for dig, inden du melder dig ind i klubben.

Med venlig hilsen Trænerteamet

Har du spørgsmål kan du kontakte: Janni på: / tlf. 22 73 80 78, Henriette på / tlf. 40 98 32 20 eller Jesper på / tlf. 40 75 20 75.