Nyt, spændende tilbud til begyndere og let øvede løbere!

GoRun

Starter torsdag 2. oktober kl. 18.00.

Ørestad IF starter et løbehold op efter træningskonceptet GoRun! Træningsforløbet strækker sig over 12 uger, og henvender sig til begyndere og let øvede løbere, som i slutningen af forløbet vil kunne løbe omkring 5 km i et stræk. Der trænes fra Byparken i Ørestad to gange om ugen, mandage og torsdage kl. 18.00.

Det nye træningskoncept er udviklet af Dansk Atletik Forbund som en anderledes måde at træne løb på, hvor der lægges ekstra fokus på at gøre løbetræningen til en sjov, motiverende og social begivenhed.

Jane Ziegler fra Ørestad IF siger; ”Vi har indgået et spændende samarbejde med Dansk Atletik Forbund, som meget gerne vil hjælpe deres medlemsklubber med tiltag, så flere motionister oplever alt det gode vi i klubberne har at tilbyde. Vi har haft en gruppe trænere igennem et kursus målrettet præcis dette træningsforløb og er klar til at give deltagerne nogle spændende løbeoplevelser og masser af gode råd. Træningsaftenerne er meget varierede og byder på små, sjove løbelege, hvor alle kan være med”.

På opstartsdagen vil der som start på træningen være en lille introduktion til forløbet og efter træningen vil der være mulighed for en forfriskning og lidt ekstra løbetips. I løbet af de 12 uger bydes desuden på et spændende foredrag om løb, motivation og skader.

Alle er velkomne til helt uforpligtende at komme og træne med nogle gange for at se om det er noget for dem, inden de beslutter sig for om de vil melde sig ind i klubben.