Ørestad IF’s løbeklub søger formand

Vil du være med til at styrke det sociale fællesskab i Ørestad? Brænder du for samarbejde, overblik og projektstyring? Og vil du med til at gøre noget aktivt for idrætten lokalt?

Løbeklubbens nuværende formand, Jane Ziegler, flytter fra Ørestad til maj. Vi har derfor brug for en ny formand til vores lille velfungerende afdeling. Er du interesseret?

Om afdelingen
Løbeafdelingen i Ørestad IF har eksisteret i over to år. Afdelingen er drevet af frivillige kræfter, hvor den fælles målsætning er at tilbyde målrettet, alsidig, seriøs og spændende træning, samt at styrke det sociale fællesskab i Ørestad.

Formandens opgaver
Som formand for løbeklubben bliver du del af en styregruppe, der består af seks engagerede frivillige, som vil gøre deres bedste for at sætte den nye formand godt ind i arbejdet og sikre en god start i den spændende og udfordrende post som formand for afdelingen. Udover styregruppen i Løb vil den nye formand også kunne trække på og sparre med bestyrelsen i Ørestad IF samt Danmarks Atletik Forbund og DGI.

Som formand er dine vigtigste opgaver at have overblik over de forskellige opgaver, sikre fremdriften og arbejde for et godt samarbejde i styregruppen.

Derudover er der en række opgaver, som naturligt kan varetages af formanden, men som, alt efter evner og interesser, evt. kan uddelegeres til andre i styregruppen:

  • Lave forventningsafstemning og opgavefordeling sammen med styregruppen
  • Repræsentere Ørestad IF i forenings- og andre sammenhænge
  • Uddelegere ansvarsområder og sikre de store linjer
  • Organisere og lede styregruppemøder
  • Lave mødeplaner for styregruppen
  • Deltage i møder med formandsnetværket i Ørestad IF ca. fire gange om året

Du afgør selv tidsforbruget, vi har ca. fem styregruppemøder om året, men du må forvente at skulle bruge et par timer om ugen. Tiltrædelse til maj efter nærmere aftale.

Kontakt os
Er du interesseret i at stille op som formand, eller vil du gerne høre mere om formandens arbejde, så kontakt formanden, Jane, på mobil 51 61 84 47 eller skriv til Jane på .

Vi vil meget gerne høre fra dig inden afdelingsmødet som afholdes:
søndag  8. marts 2015 kl. 15.00 – 17.00

Mødet afholdes i avisområdet på Ørestad Bibliotek, Arne Jakobsens Allé 19.

Læs mere om mødet her …

Tip en ven
Hvis du kender en, som du syntes ville være god som formand, så tag gerne fat i vedkommende for at opfordre ham/hende til at stille op!