Sommernyt fra løbeklubben

Sommernyt fra løbeklubben
Så er det blevet sommer, sommerferietid og perfekt løbevejr ;) Sommerens komme fik vi fejret med manér lørdag 5. juli hjemme hos Jørgen – fantastisk arrangement! Det er bestemt ikke sidste gang, vi holder sommerfest ;)

Henover sommeren vil der fortsat være løb mandag og torsdag. Læs mere her om hvem der træner hvilke dage, og hvad der skal trænes.

Kommende motionsløb
Sommer/efterårstræningen er et fortræningsforløb til Powerade halvmaraton 2014, som afholdes 14. september. Halvmaratontræningen henvender sig primært til de øvede løbere med et spændende og varieret program af fartleg, intervaller og tempoture. Derfor har vi valgt at træningen for de let øvede er en tilpasset udgave af fortræningsforløbet til Powerade. Træningen for de let øvede afsluttes med en fælles deltagelse i ParkRun, lørdag 13. september.

Der ligger supplerende Powerade-programmer på hjemmesiden både for dig, der kommer til træning hele sommeren og til dig, der ikke har tid til at komme til træning. Programmerne er delt op i et minimumsprogram, standardprogram, standard+program, det korte og intensive, mængdeløber-program og sidst men ikke mindst langtursløberprogram. Det burde med andre ord være muligt at finde et program, der passer, så ingen undskyldninger for ikke at have fået løbet ;)

I opfordres alle til at tænke over hvad målet for træningen efter 14. september 2014 skal være.

Kontingent
Det er også tid til at betale kontingent. Beløbet er fremover 250 kr./halvår. For halvåret august 2014 – februar 2015 skal I tilmelde jer holdet: LØB 05.

Ved tilmeldingen kan de første 20 få et nr. til Powerade halvmaraton 2014. Hvis du er interesseret i et nr. så skriv til

Trænere
Vi er blevet en mere i vores trænerteam. Henriette er blevet løbetræner og skal sammen med Jane sørge for træningen af let øvede og begyndere.

Hvis der er nogle af jer, der har lyst til at prøve kræfter med trænerrollen eller kender nogle, der kunne tænke sig at være løbetræner, så vil vi gerne snakke med dem. Jo flere trænere, jo flere hold.

Arrangementer
Facebook-gruppen Ørestad IF – løb er en stor succes og bruges flittigt ;) Hvis I har arrangementer der kunne have interesse for løbere, så skriv dem ind i kalenderen.

Dramasalen
Fremover har vi mulighed for at bruge dramasalen hver torsdag fra kl. 17.30 til 19.00. Vi kan bruge den i dårligt vejr til f.eks. cirkeltræning, men hvis der er andre der har gode forslag som kom bare med dem.

Arrangementer efter sommerferien

  • Mandag 28. juli 2014 deltager Morten, som er fysioterapeut hos Ørestadens Kiropraktorer i vores træning.
  • Torsdag 4. september 2014 kl. 19.00 vil Ørestadens Kiropraktorer holde foredrag om løb fra et kiropraktisk synspunkt. Foredraget afholdes i Rambøll, og det bliver muligt at tilmelde sig i vores kalender.
  • Mandag 8. september 2014 kl. 18.00 vil Thomas Nolan fra Dansk Atletik Forbund afholde træningen. Der er efterfølgende foredrag om Powerade halvmaraton. Vi mødes på P-pladsen foran Rambøll.