Leveret af Google OversætOversæt
Select language:

ØRESTAD IDRÆTSPARK

Som mange sikkert har fulgt med i, har politikerne i Københavns Kommune besluttet at afsatte 60,9 mio. kr. til etablering og drift af Ørestad Idrætspark med flere kunstgræsbaner, klubhus, omklædningsfaciliteter og omkringliggende outareal. Arbejdet startede allerede i sommers hvor man arbejde hen imod en 11 mandsbane til Ørestad IF – Fodbold. Meningen var at den allerede skulle have været spilleklar i sommeren 2023, men en stærkt forsinket byggetilladelse fra Københavns Kommune side gjorde at arbejdet måtte indstilles til den ventede byggetilladelse kom i hus.

Alle dem som benytter Metroen til daglig har sikkert bemærket at der kun mangler at komme kunstgræs på, men pga. vores vinter med kulde og især store mængder nedbør, har det desværre forsinket hele projektet…………. Men der er håb forude. Man regner med at kunne benytte den nye fodboldbane i Ørestad Idrætspark op til Påsken 2024.   

 

Derefter bliver der taget hul på lokalplanerne i Ørestad så hele projektet kan fortsætte og dermed færdiggøre Ørestad Idrætspark som til slut i sommeren 2026 skal indeholde:
- Fuldt fodboldanlæg
- Outdoorfaciliteter
- Klubhus
(se tegninger nedenfor)

Denne side vil løbende være opdateret med en løbende tidsplan


Ørestad Idrætspark som kommer til at ligge bag Metroen ved Vestamager

Område og Udsnit af byggepladsen som bliver til Ørestad IdrætspartDet kommeende klubhus på 700 m2


Forslag til hvordan den kommende Idrætspark kan komme til at se ud (foreløbig udkast)


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram